bratliparken

 

EN PERLE AV DE SJELDNE

Endelig kommer leilighetene i parken, et steinkast fra sentrum. Beliggende rolig, tilbaketrukket, høyt og solrikt med direkte henvendelse til vakre Bratliparken.

Alle leiligheter er gjennomgående og har private terrasser eller markterrasser. Mange av leilighetene får store, private uteplasser med vidstrakt utsikt. Her får du en følelse av å bo i enebolig!

Mellom boligkroppene er det gode uteplasser og forhager. Den sømløse overgangen mellom prosjektet og parken gir dessuten en følelse av at parken oppleves som en forlengelse av egen hage!

Det er ingen overdrivelse å si at dette er en unik beliggenhet. Ikke bare har du idylliske parken som nærmeste nabo, men det er umiddelbar tilgang til skog og mark. Samtidig er boligene så sentrumsnære at du kan rusle til Fredrikstad sentrum på få minutter. Her ligger alt til rette for en rolig og enkel hverdag, men også et aktivt og sosialt liv, uansett alder og aktivitetsnivå.

 

I Bratliparken skal de prestisjetunge, arkitekttegnede, lekre leilighetene reises. Det er totalt tre bygningskropper fordelt over tre og fire etasjer. Leilighetene er orientert mot syd og vest, hvor alle har
en åpen forside, og en mer lukket bakside som begrenser innsyn mellom byggene. Det er lagt stor vekt på estetisk utforming og fargevalg, og terrassert tilpasning i terrenget, slik at boligene ikke fremstår som for massive. Det er også utstrakt bruk av glass i fasader, som gir et moderne preg. I tillegg kan du nyte utsikten fra innsiden samt at det er godt med lysinnslipp.

Sameiet består av totalt 25 leiligheter, alt fra mindre studioleiligheter på 40 m2 til tre store unike «penthouse»- toppleiligheter på 172 m2 med svært høy kvalitet. I toppleilighetene er det to store «takterrasser», en vestvendt terrasse mot parken og med overbygget pergola, samt en østvendt terrasse med vidstrakt utsikt mot hele sentrum.

PRIS

2 900 000 - 15 600 000

SOVEROM

1 - 3

KVM.

40 - 171

INNFLYTTING

2023


FUGLEKVITTER TIL
MORGENKAFFEN

 

Vi har lagt stor vekt på å skape lekre, tidsriktige, moderne og praktiske boliger med høy kvalitet og gode planløsninger. Boligene vil være utstyrt med blant annet kvalitetskjøkken og integrerte hvitevarer. Enstavs eikeparkett er standard i alle leiligheter. Det er valgt ut tidsriktige fliser, lekre baderomsmøbler og garnityr. God komfort med vannbåren gulvvarme sørger for et lunt og godt hjem. Det er godt tilrettelagt for tilvalgsmuligheter, slik at du kan sette ditt unike preg på ditt fremtidige hjem.

Vi er også opptatt av tiltak for å styrke den grønne omstillingen, og har inngått avtale med levering av fjernvarme til boligene for gjenbruk av energi.

 

Skjult i terrenget finner man felles garasjeanlegg med heiser og trappeoppganger til hvert bygg. Her kommer du deg enkelt og tørrskodd opp i leiligheten din fra garasjeplassen. Toppleilighetene får dobbelgarasje i eget avlukke og store boder. De er også noen ekstra parkeringsplasser ledige for salg, og er man også raskt ute kan man sikre seg en av disse.

Med villaområdet oppleves nabolaget som rolig, med enkel og trygg vei til skoler, turområder og butikker. En passende plass for alle aldersgrupper.

Her kan du høre fuglekvitter til morgenkaffen fra terrassen, eller spasere til sentrum om du vil få servert kaffen av en barista. En sjelden balanse for sentrumsnære boliger.

  •  

    Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate